Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Bli kund

Norrbärke Sparbank är en fristående sparbank, verksam sedan 1859. Vårt verksamhetsområde är Smedjebackens Kommun. I en fristående sparbank finns inga ägare. Detta innebär att de överskott som uppkommer i verksamheten stannar i banken.

De som godkänner bankens förvaltning kallas Huvudmän och utgör representanter för insättarna i banken. Huvudmännen utses dels av kommunfullmäktige och av huvudmännen själva. I banken finns 32 huvudmän.  

Vårt mål med verksamheten är att hjälpa människor i Smedjebacken att bygga en ekonomisk trygghet. Detta innebär att vi satsar stora resurser på att ge goda råd till våra kunder i sparande och placeringsfrågor. Boendefinansiering är av tradition ett av våra viktigaste affärsområden. Under senare år har vi även förstärkt vår organisation avseende finansiering och rådgivning till främst mindre företag. 
Tre av fyra smedjebacksbor är kunder i Norrbärke Sparbank. Vi noterar förhållandet med stor ödmjukhet och lovar att fortsätta arbetet för våra kunders och bygdens bästa.

För dig som vill byta bank till Norrbärke Sparbank finns en checklista som kan vara bra att läsa igenom, så att bytet blir så enkelt och smidigt som möjligt för dig.

Jag vill boka en tid för att bli kund i Norrbärke SparbankSpara

Vi har samlat våra bästa erbjudanden och vardagstjänster i konceptet Nyckelkund. Betala räkningar i mobilbanken och internetbanken, betala i butik och på nätet. 

Försäkra

Är du 18-21 och vill göra bankärenden? Ta dina första steg till att få kontroll på din egen ekonomi. Bli Nyckelkund Ung och få våra vanligaste tjänster för 0 kr/mån.

Spara

Studerar du på Universitet eller högskola? Få tillgång till våra vanligaste vardagstjänster. Bli Nyckelkund Student för 0 kr/mån . Dessutom får du tre månaders gratis hemförsäkring.

Hur kan vi hjälpa dig?

Skriv ett sökord så får du förslag på sidor där du kan hitta ditt svar.

Kontaktuppgifter

Hamngatan 2
777 30  Smedjebacken
info@norrbarke-sparbank.se

Telefon: 0240 - 59 10 00
Fax: 0240 - 59 10 20
www.facebook.com/NorrbarkeSparbank

Telefonbanken

Öppet dygnet runt*
Från Sverige: 0771-22 11 22
Från utlandet:  +46 771 22 11 22
*Andra öppettider kan förekomma under storhelger

Spärra kort

Öppet dygnet runt
Från Sverige:  08-411 10 11
Från utlandet: +46 8 411 10 11

Digital Support

Öppet dygnet runt*
Från Sverige: 0771-97 75 12
Från utlandet:  +46 771 97 75 12
*Andra öppettider kan förekomma under storhelger