Meny
Om verksamheten
Kundservice

Om Norrbärke Sparbank

Entre Norrbärke Sparbank

Norrbärke Sparbank är en fristående sparbank, verksam sedan 1859. Vårt verksamhetsområde är Smedjebackens Kommun. I en fristående sparbank finns inga ägare. Detta innebär att de överskott som uppkommer i verksamheten stannar i banken. De som godkänner bankens förvaltning kallas Huvudmän och utgör representanter för insättarna i banken. Huvudmännen utses dels av kommunfullmäktige och av huvudmännen själva. I banken finns 24 huvudmän.

Vårt mål med verksamheten är att hjälpa människor i Smedjebacken att bygga en ekonomisk trygghet. Detta innebär att vi satsar stora resurser på att ge goda råd till våra kunder i sparande och placeringsfrågor. Boendefinansiering är av tradition ett av våra viktigaste affärsområden. Under senare år har vi även förstärkt vår organisation avseende finansiering och rådgivning till främst mindre företag.

Tre av fyra smedjebacksbor är kunder i Norrbärke Sparbank. Vi noterar förhållandet med stor ödmjukhet och lovar att fortsätta arbetet för våra kunders och bygdens bästa.